Лохвицька районна рада

За роботою – постійні комісії районної ради

Переглядів: 763

10 жовтня у ході підготовки до пленарного засідання дев’ятої сесії районної ради сьомого скликання відбулися спільні засідання постійних комісій районної ради. У роботі депутатських комісій взяли участь голова районної ради Анатолій Храпаль та голова районної державної адміністрації Володимир Рязанов.

Депутати опрацювали питання проекту порядку денного дев’ятої сесії районної ради, серед яких, зокрема, такі: про внесення змін до показників районного бюджету на 2016 рік, про зміни та доповнення до районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки, військово – патріотичного виховання молоді та її призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на  2016-2020 роки, про внесення змін до Програми розвитку культури і туризму  в Лохвицькому районі на 2016-2020 роки, про внесення змін та доповнень до Статуту комунального  закладу «Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги», про придбання житла у комунальну  власність територіальних громад району, про внесення доповнень до Положення про управління комунальною власністю територіальних громад району та ін.

Тривале обговорення викликав проект районної цільової Програми комплексного розвитку лісового господарства «Ліси Лохвиччини на період 2016-2025 роки». В ході опрацювання даного питання активними були депутати районної ради Євген Севастьянов, Лідія Борисенко, Володимир Ященко, Руслан Кравченко та Анатолій Величко. У підсумку, члени постійних комісій рекомендували внести дане питання до проекту порядку денного пленарного засідання.

 За проханням розробників та враховуючи позитивні висновки членів профільних комісій, до проекту порядку денного було рекомендовано включити ще кілька додаткових питань.

Пленарне засідання дев’ятої сесії районної ради сьомого скликання розпочне свою роботу  12 жовтня 2016 року о 9.00 год. 



« повернутися до списку новин