Лохвицька районна рада

Члени Координаційної ради опрацювали проект районного бюджету на 2017 рік

Переглядів: 844

21 грудня за участі голови районної ради Анатолія Храпаля відбулося засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради.

Про проект районного бюджету на 2017 рік доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Клименко. Вона підкреслила, що проект бюджету району сформований за програмно-цільовим методом. Це дасть можливість відстежити відповідність витрат з бюджету цілям і поставленим завданням  звітних періодів за результативними показниками витрачання коштів через інформацію, що буде міститися в бюджетних запитах, паспортах бюджетних програм та звітах про виконання паспортів бюджетних програм. Тетяна Клименко повідомила, що в  розрахунках фонду оплати праці працівникам бюджетної сфери враховано підвищення мінімальної заробітної плати з 1 січня 2017 року до  3 200 грн., таким чином, в повному обсязі будуть забезпечені обов’язкові виплати на заробітну плату та оплату комунальних послуг. Учасники засідання ознайомилися з розподілом міжбюджетних трансфертів та обговорили питання фінансування місцевими бюджетами переданих з держбюджету видатків на утримання закладів освіти та охорони здоров’я.

Насамкінець голова районної ради Анатолій Храпаль коротко ознайомив присутніх з проектом порядку денного одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання та запросив керівників громад взяти участь у пленарному засіданні.



« повернутися до списку новин