Лохвицька районна рада

Відбулося пленарне засідання шістнадцятої сесії районної ради

Переглядів: 807

     19 жовтня  відбулося пленарне засідання шістнадцятої сесії районної ради сьомого скликання. Вів засідання голова районної ради Анатолій Храпаль. У роботі пленарного засідання взяли участь  голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Володимир Рязанов,  перший заступник голови райдержадміністрації Ольга Папірненко, заступник голови райдержадміністрації Олександр Єсіков, депутат обласної ради, голова СВК «Токарі» Микола Бондар, депутат обласної ради Анатолій Власенко, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, сільські голови,  представники засобів масової інформації, представники громадськості.

  Депутати та запрошені хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих земляків – учасників АТО: командира відділення 58 бригади 16 батальйону, сержанта Сергія Войтера та розвідника 72-ї окремої механізованої бригади Миколи  Ларіна.

       Перед початком роботи голова районної ради привітав з днем народження депутата Володимира Терна та  вручив  Почесну грамоту районної ради за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району, активну депутатську діяльність та з  нагоди ювілею – депутату районної ради Лідії Борисенко.

       Сформувавши порядок денний, депутати перейшли безпосередньо до розгляду проектів рішень. Першими були опрацьовані питання, що стосуються наповнення та формування районного бюджету. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року та про внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік інформувала начальник фінансового управління районної державної адміністрації Тетяна Клименко. Депутати затвердили звіт про виконання бюджету за 9 місяців  2017 року по доходах у сумі  306 620 386 грн. та видатках у сумі  292 524 846  грн., а також внесли зміни до показників районного бюджету.

     Депутати внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2017 рік,  до районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, її призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на 2016-2010 роки  та районної Програми «Територіальна оборона» на 2017-2019 роки.

    За результатами голосування, було підтримано рішення: «Про погодження призначення директорів загальноосвітніх шкіл району», «Про безоплатну передачу із спільної власності територіальних громад Лохвицького району майна Бербеницької ЗОШ І-ІІ ст.» , «Про затвердження контингенту учнів дитячих музичних шкіл району на 2017-2018 навчальний рік», «Про інвестиційний проект «Реставрація пам’ятки архітектури та містобудування місцевого значення «Лохвицька центральна районна бібліотека ім. Г.С. Сковороди» за адресою: вул. Перемоги, 10, м. Лохвиця Полтавської області» та «Про затвердження науково-проектної кошторисної документації інвестиційного проекту «Реставрація пам’ятки архітектури та містобудування місцевого значення «Лохвицька центральна районна бібліотека ім. Г.С. Сковороди» за адресою: вул. Перемоги, 10, м. Лохвиця Полтавської області».

     Депутати погодили введення в штатний розпис комунального закладу «Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги» посади інженера з метрології та затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки кількох земельних ділянок на території району.

     У «Різному» слово мав депутат районної ради Олександр Цись, який подякував працівникам Лохвицького ВП ГУНП в Полтавській області за оперативну роботу при затриманні злочинця, який пограбував відділення Нової Пошти у с. Сенча   та  депутат Анатолій Величко, який підняв питання щодо фінансування заходів Районної цільової  Програми комплексного розвитку лісового господарства «Ліси Лохвиччини на період 2016-2025 роки».

       Після того, як були розглянуті всі питання порядку денного, голова районної ради Анатолій Храпаль закрив пленарне засідання шістнадцятої  сесії  Лохвицької районної ради сьомого скликання.



« повернутися до списку новин