Лохвицька районна рада

Працювала президія районної ради

Переглядів: 757

      11 квітня голова Лохвицької районної ради Анатолій Храпаль провів засідання президії районної ради. Члени президії визначилися з датою проведення та погодили проект порядку денного двадцятої сесії районної ради сьомого скликання.

       Голова районної ради  інформував присутніх про суть основних питань порядку денного двадцятої сесії, а саме: про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2018 року; про внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік; про Програму  зайнятості населення Лохвицького району на 2018 - 2020 роки; про  районну  Програму  підтримки діяльності комунального підприємства «Лохвиця друк» на 2018-2019 роки; про  внесення доповнень до районної Програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення  на 2013-2020 роки; про внесення  змін до  районної  Програми «Територіальна оборона» на  2017-2019 роки; про внесення змін до Положення про надання одноразової грошової допомоги з районного бюджету та ін.

        В ході роботи президії, за пропозицією голови районної ради, до  проекту порядку денного двадцятої сесії районної ради було включено питання «Про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2018 рік».

      Всього ж до проекту порядку денного двадцятої  сесії  районної ради сьомого скликання члени президії включили 28 питань, у тому числі «Різне». 

     Пленарне засідання двадцятої сесії районної ради сьомого скликання відбудеться 25 квітня 2018 року о 10 годині в приміщенні адміністративного будинку районної ради.

 



« повернутися до списку новин