Лохвицька районна рада

Триває підготовка до сесії

Переглядів: 971

19 грудня відбулися спільні засідання постійних комісій районної ради. Депутати опрацювали питання, включені до проекту порядку денного одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання. Участь у роботі комісій взяли голова районної ради Анатолій Храпаль, голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Володимир Рязанов, його перший заступник Ольга Папірненко.

Начальник фінансового управління Тетяна Клименко інформувала членів депутатських комісій про проект районного бюджету на 2017 рік. Вона детально розповіла про особливості та нововведення при формуванні головного фінансового документу району, прогнозовані доходи, пропоновані обсяги видатків по кожній галузі, відповіла на запитання присутніх. Активну участь у обговоренні даного питання взяли депутати районної ради Олександр Цись, Анатолій Величко, Євген Севастьянов, Юрій Прийма. Після обговорення було прийнято рішення схвалити проект районного бюджету на 2017 рік та подати на розгляд сесії районної ради.

Депутати також опрацювали та одноголосно внесли на розгляд пленарного засідання наступні питання: про штатні розписи і кошториси видатків загального фонду районної ради, Трудового архіву, управління комунальною власністю територіальних громад району, про план роботи на 2017 рік, про оплату праці голови районної ради в 2017 році, про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр. Литвиненку І.Б. для ведення фермерського господарства, яка знаходиться за межами населених пунктів на території Пісківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

Пленарне засідання одинадцятої сесії районної ради відбудеться 23 грудня о 10.00 год.



« повернутися до списку новин