Лохвицька районна рада

Вітаємо лауреатів районної премії імені академіка І.Ф. Прокопенка 2016 року

Переглядів: 842

23 вересня відбулося засідання організаційного комітету з присудження районної премії імені академіка І.Ф. Прокопенка, заснованої Лохвицькою районною радою для відзначення педагогічних працівників району за особливі успіхи, вагомий внесок у розвиток теорії й практики сучасної  педагогічної науки,  утвердження національних  та загальнолюдських цінностей. Вів засідання голова районної ради, голова оргкомітету з присудження премії Анатолій Храпаль.

Члени оргкомітету ознайомилися з матеріалами, поданими на здобуття премії, розглянули педагогічну діяльність претендентів, обговорили кандидатури номінантів.

За результатами таємного голосування, лауреатами районної премії імені академіка І.Ф. Прокопенка у 2016 році стали:

у номінації «Загальноосвітні заклади» – Валентина Божко, учитель української  мови та літератури Лохвицької гімназії № 1, та Світлана Сова,  учитель зарубіжної  літератури Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3;

у номінації «Дошкільні заклади» – Балаба Галина Петрівна, завідувачка дошкільного навчального закладу  «Ромашка» с. Вирішальне;

у номінації «Позашкільні установи» – Бакляк Оксана Євгеніївна, керівник гуртків Сенчанського будинку  дитячої та юнацької творчості.

Відповідно до Положення про районну премію імені академіка І.Ф. Прокопенка, церемонія нагородження лауреатів відбудеться на районних  урочистостях до Дня працівників освіти.

 



« повернутися до списку новин