Лохвицька районна рада

Вшанували працю трудівників села

Переглядів: 896

18 листопада у лохвицькому районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства, свята, що традиційно підсумовує копітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

 Щоб привітати трудівників села Лохвиччини на свято завітали керівники району - голова районної ради Анатолій Храпаль та заступник голови райдержадміністрації Олександр Єсіков.  Перші особи району  адресували найщиріші слова вдячності сільським трудівникам за сумлінне виконання хліборобського обов’язку, за натруджені руки,  які щоденно, від ранкової зорі до заходу сонця, роблять все для того, аби щедро родила лохвицька земля. 

- Праця сільського трудівника в усі часи була і залишається нелегкою, але в той же час - дуже важливою і потрібною, бо саме від неї залежить добробут і благополуччя людей. Вас по праву називають годувальниками. Завдяки вашим знанням і мудрості, наполегливості і невтомному працелюбству живе наше село, колоситься золотиста українська нива, розвивається сільське господарство - важлива складова національної економіки, - сказав у вітальному виступі голова районної ради.

У рамках святкового заходу голова районної ради Анатолій Храпаль та заступник голови райдержадміністрації Олександр Єсіков нагородили кращих працівників агропромислової галузі спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради.

З нагоди професійного свята лохвицьких аграріїв вітали найкращі творчі колективи району.

       



« повернутися до списку новин