Лохвицька районна рада

Працювали постійні комісії районної ради

Переглядів: 1082

22, 26 серпня за участі голови районної ради Анатолія Храпаля, першого заступника голови райдержадміністрації Ольги Папірненко, відбулися спільні засідання постійних комісій районної ради.

Депутати опрацювали ряд питань,  внесених до проекту порядку денного восьмої сесії районної ради сьомого скликання, а саме: про внесення змін до Регламенту Лохвицької  районної ради сьомого скликання, про затвердження звіту про виконання районного бюджету за  І півріччя  2016 року, про внесення змін до показників районного бюджету на 2016 рік, про звіт голови районної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2015 рік,  районного бюджету та  про здійснення делегованих районною радою повноважень, про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати  діяльності місцевої  прокуратури на території Лохвицького  району, про Програму розвитку та підтримки аграрного комплексу Лохвицького  району за пріоритетними напрямками на період до 2020 року, про зміни та доповнення Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2016 рік та ін. Загалом, було розглянуто більше 20 проектів рішень.

Активну участь у їх обговоренні взяли депутати Євген Севастьянов, Валентина Дашковська, Віктор Мельник, Володимир Ященко, Анатолій Величко, Олександр Цись, Олексій Маляренко, Василь Бабій, Михайло Євтодій. Після детального опрацювання та деяких доповнень всі запропоновані проекти рішень були внесені на розгляд сесії, пленарне засідання якої відбудеться 30 серпня.



« повернутися до списку новин