Лохвицька районна рада

Зустріч із сім’ями загиблих воїнів АТО

Переглядів: 1024

    Голова районної ради Анатолій Храпаль взяв участь у зустрічі громадської організації  «Сім’ї загиблих учасників бойових дій Полтавщини» з  членами родин загиблих воїнів Лохвицького району.

    Організований захід провів голова громадської організації «Сім’ї загиблих учасників бойових дій Полтавщини» - Іван Михайлович Петренко, який ознайомив присутніх із історією створення та структурою громадської  організації та повідомив, що на даний час і в Лохвицькому районі офіційно зареєстроване представництво цієї організації. На зустрічі також були присутні голови сільських та міських рад, на території яких проживають родини загиблих воїнів АТО та представники органів соціального захисту населення, що опікуються проблемами сімей учасників АТО.

      Голова районної ради Анатолій Храпаль, зокрема відмітив, що із сім’ями загиблих триває постійний діалог та тісна співпраця, яка направлена на вирішення проблем членів родин загиблих в зоні АТО, а із  районного бюджету виділяються кошти для підтримки даної категорії населення.

      Також на зустрічі головою громадської організації Іваном Петренком було обговорено ряд  важливих питань, а саме соціальна допомога членам родин загиблих військових, оздоровлення, надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг і перевезення в громадському транспорті та  вирішення  інших питань, що турбують вказану категорію громадян. 



« повернутися до списку новин