Лохвицька районна рада

Скликається одинадцята сесія Лохвицької районної ради

Переглядів: 902

Голова районної ради Анатолій Храпаль підписав розпорядження про скликання одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 23 грудня 2016 року о 10.00 год. в приміщенні адміністративного будинку районної ради (м. Лохвиця, вулиця Перемоги, 1).

На розгляд одинадцятої сесії районної ради сьомого скликання внесені питання:

1. Про районний бюджет на 2017 рік.

2. Про штатні розписи і кошториси видатків загального фонду районної ради, Трудового архіву, управління комунальною власністю територіальних громад району.

3. Про план роботи районної ради на 2017 рік.

4. Про оплату праці голови районної ради в 2017 році.

5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр. Литвиненку І.Б. для ведення фермерського господарства, яка знаходиться за межами населених пунктів на території Пісківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

6.Різне.

На сесію запрошуються: керівник місцевої прокуратури, депутати обласної ради, міські та сільські голови, керівники управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації, районних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, представники політичних партій та громадських організацій (по списку), представники  засобів масової інформації.



« повернутися до списку новин