Лохвицька районна рада

Відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії районної ради сьомого скликання

Переглядів: 992

07 лютого відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії   районної ради сьомого скликання. Вів засідання голова районної   ради Анатолій Храпаль.

 

 У роботі  пленарного засідання взяли участь  голова районної державної  адміністрації,  депутат районної ради Володимир Рязанов,  перший  заступник голови райдержадміністрації Ольга Папірненко,  заступник  голови райдержадміністрації Олександр Єсіков,  депутат обласної  ради, голова СВК «Токарі» Микола Бондар, військовий комісар  Лохвицького РВК Микола Шиян, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, міський та  сільські голови, голова Лохвицької  ОТГ Віктор Радько, представники засобів масової інформації,   представники громадськості. 

   Перед початком роботи голова районної ради привітав  з днем народження депутатів: Сергія Грибовода, Руслана Кравченка, Олександра Карпеця, Михайла Євтодія та  вручив  Грамоту обласної ради – депутату районної ради  Олександру Галиці.

   Сформувавши порядок денний, депутати перейшли безпосередньо до розгляду проектів рішень.  Першими були опрацьовані питання, що стосуються  районного бюджету. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за  2017 рік   та про внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік інформувала начальник фінансового управління районної державної адміністрації Тетяна Клименко. Депутати  затвердили звіт про виконання бюджету за  2017 рік по доходах у сумі 413 633 685 грн. та видатках у сумі 416 209 580 грн. а також внесли зміни до показників районного бюджету на 2018 рік.

 Депутати заслухали звіт голови районної державної адміністрації Володимира Рязанова про виконання Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2017 рік, районного бюджету та про здійснення делегованих районною радою повноважень та інформацію щодо стану боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Лохвицького ВП ГУНП у Полтавській області, яку озвучив начальник Лохвицького відділу поліції ГУНП у Полтавській області Сергій Сергієнко.

  Депутати внесли зміни та доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2018 рік,  до районної Програми охорони довкілля у Лохвицькому районі на 2017-2021 роки, до районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, її призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на 2016-2020 роки, до районної Програми «Територіальна оборона» на 2017-2019 роки.

      Після жвавого обговорення та  голосування  було підтримано наступні рішення: «Про Програму поводження з твердими побутовими відходами у Лохвицькому районі на період 2018-2021 роки», «Про Районну цільову соціальну програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2020 роки», «Про районну Програму «Опікуємося освітою» на 2018-2020 роки», «Про районну Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2018-2020 роки», «Про Програму підтримки Трудового архіву Лохвицького району на 2018-2020 роки».

    Депутати погодили введення в штатний розпис Комунального закладу «Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги» посади інженера з метрології, затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки кількох земельних ділянок на території району та рішенням сесії було створено  тимчасову контрольну комісію районної ради.

    У «Різному» слово мав міський голова Заводської міської ради Віталій Сидоренко, який озвучив проблему фінансування дошкільних навчальних закладів на території міської ради та питання співпраці з  районною владою.

       Після того, як були розглянуті всі питання порядку денного, голова районної ради Анатолій Храпаль закрив пленарне засідання дев’ятнадцятої  сесії  Лохвицької районної ради сьомого скликання.

           

 

 



« повернутися до списку новин