Лохвицька районна рада

Відбулися засідання постійних комісій районної ради

Переглядів: 818

     20 та 23 квітня  в ході підготовки до пленарного засідання двадцятої сесії  районної ради сьомого скликання відбулися засідання постійних комісій районної ради. У роботі депутатських комісій взяли участь голова районної ради Анатолій Храпаль, голова районної державної адміністрації Володимир Рязанов, перший заступник голови райдержадміністрації Ольга Папірненко, заступник голови райдержадміністрації  Олександр Єсіков, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.  

    Депутати опрацювали питання, включені до проекту порядку денного двадцятої сесії районної ради сьомого скликання.

 Тетяна Клименко, начальник  фінансового управління райдержадміністрації, представила на розгляд депутатам звіт про виконання районного бюджету за 1 квартал 2018 року та проінформувала  членів депутатських комісій про  внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік. Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Іван Яківець інформував про внесення  доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2018 рік. Після  тривалого обговорення  ці  проекти  рішень були внесені на розгляд сесії. 

    Досить активно депутати обговорювали проекти рішень: «Про створення комунальної установи «Лохвицький інклюзивно-ресурсний центр» Лохвицької районної ради Полтавської області», «Про створення Комунального підприємства «Добробут-сервіс» Лохвицької районної ради», «Про обрання заступника голови Лохвицької районної ради» та внесли дані питання на розгляд  сесії.

      Депутати  підтримали внесення на розгляд сесії проекти програм: Про Програму зайнятості населення Лохвицького району на 2018-2020 роки,  Про районну Програму підтримки діяльності комунального підприємства «Лохвиця друк» на 2018-2019 роки. Члени депутатських комісій проголосували за внесення на розгляд сесії районної ради питань: Про внесення доповнень до районної  Програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення на 2013-2020 роки; Про внесення змін до районної Програми «Територіальна оборона» на 2017-2019 роки.

    Окрім того, члени постійних комісій розглянули та внесли на розгляд пленарного засідання двадцятої сесії  ряд земельних  та майнових  питань.

     Також,  депутати проголосували за включення до проекту порядку денного ще кілька проектів рішень із земельних і майнових питань, які були напрацьовані  та подані розробниками  після засідання  президії районної ради, зокрема: «Про прийняття транспортного засобу до спільної власності територіальних громад Лохвицького району», «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр. Шамрицькому Г.Г. для ведення фермерського господарства, яка знаходиться за межами населених пунктів  на території Гирявоісковецької сільської ради Лохвицького району Полтавської області».

        Всього до проекту порядку денного включено 32 питання, в тому числі «Різне».

     Пленарне  засідання двадцятої  сесії  районної ради сьомого скликання   відбудеться  25 квітня  2018 року о 10 годині у великому залі засідань Лохвицької районної ради.

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин