Лохвицька районна рада

Працювала президія районної ради

Переглядів: 816

     10 жовтня голова Лохвицької районної ради Анатолій Храпаль провів засідання президії районної ради. Члени президії визначилися з датою проведення та погодили проект порядку денного двадцять третьої сесії районної ради сьомого скликання.

       Голова районної ради  інформував присутніх про суть основних питань порядку денного двадцять третьої сесії, а саме: про затвердження звіту про виконання районного бюджету за  9 місяців 2018 року; про внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік; про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства Лохвицька районна лікарня  Лохвицької районної ради та передавального акту; про внесення змін до рішення десятої сесії районної ради п’ятого скликання від 27.09.2007 р.  «Про затвердження Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад району, мінімальних орендних ставок за використання нерухомого майна спільної власності територіальних громад району»; про дозвіл на списання основних засобів, що знаходяться на балансі КП «Лохвиця друк»; про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення, наданої в оренду гр.Іващенку Я.О. для ведення фермерського господарства, яка знаходиться за межами населених пунктів на території Токарівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області; про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, наданих в оренду гр.Майбороді А.В. для ведення фермерського господарства, які знаходяться  за межами населених пунктів на території Бодаквянської сільської ради Лохвицького району Полтавської області; про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (кадастровий номер  5322683400:00:004:0259), наданої в оренду гр.Майбороді А.В. для ведення фермерського господарства, яка знаходиться за межами населених пунктів на території Корсунівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області; про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, наданих в оренду гр.Майбороді А.В. для ведення фермерського господарства, які знаходяться  за межами населених пунктів на території Корсунівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області; про Звернення депутатів Лохвицької  районної  ради  Полтавської  області  до  Верховної  Ради  України.

       В ході роботи президії, за пропозицією голови районної ради, до  проекту порядку денного двадцять третьої сесії районної ради було включено ще три питання: «Про звернення депутатів Лохвицької районної ради Полтавської області до Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавської обласної ради», «Про звернення депутатів Лохвицької районної ради Полтавської області до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області» та «Про звіт тимчасової контрольної комісії районної ради з питань вивчення проблем екологічного стану річок Лохвиця та Сула в Лохвицькому районі».

       Всього ж до проекту порядку денного двадцять третьої сесії  районної ради сьомого скликання члени президії включили 14 питань, у тому числі «Різне». 

       Пленарне засідання двадцять третьої сесії районної ради сьомого скликання відбудеться 25 жовтня  2018 року о 10 годині в приміщенні адміністративного будинку районної ради.



« повернутися до списку новин