Лохвицька районна рада

Відбулися засідання постійних комісій районної ради

Переглядів: 862

20 та 21 лютого в ході підготовки до пленарного засідання дванадцятої позачергової сесії районної ради сьомого скликання відбулися засідання постійних комісій районної ради. У роботі депутатських комісій взяли участь голова районної ради Анатолій Храпаль, голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Володимир Рязанов, перший заступник голови РДА Ольга Папірненко, заступник голови РДА Олександр Єсіков, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники громадськості.

Депутати опрацювали питання, включені до проекту порядку денного дванадцятої позачергової сесії районної ради сьомого скликання.

Заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації Світлана Кролівець  інформувала членів депутатських комісій про звіт про виконання районного бюджету за 2016 рік та про внесення змін до районного бюджету на 2017 рік. Після обговорення ці проекти рішень були внесені на розгляд сесії.

Відповідно до порядку денного депутати розглянули та рекомендували внести на розгляд пленарного засідання проекти районних програм, а саме: Програми розвитку дорожнього господарства Лохвицького району на 2017-2018 роки, районної Програми «Територіальна оборона»  на  2017-2019 роки,  Програми фінансової підтримки Лохвицької районної газети «Зоря» на 2017-2018 роки. Проект Програми охорони довкілля Лохвицького району на 2017 - 2021 роки викликав гарячі дискусії депутатів, розробників та представників Лохвицької районної організації УТМР, які прибули на засідання постійних комісій. У результаті голосування Програма була внесена на розгляд сесії у запропонованому розробником вигляді.

Депутати також опрацювали та рекомендували внести на пленарне засідання проекти рішень щодо внесення змін до  Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2017 рік, до районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2017 роки, до районної Комплексної програми профілактики правопорушень  на 2016 – 2020 роки,  до Районної цільової соціальної програми захисту населення і території Лохвицького району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2017 роки, до районної Програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями,  ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення на       2013-2020 роки. Був також підтриманий проект рішення про внесення змін  до Положення про надання одноразової грошової допомоги з районного бюджету.

Окрім того, члени комісій опрацювали та внесли на розгляд пленарного засідання сесії  ряд майнових та земельних питань.

Всього до проекту порядку денного включено 25 питань, в тому числі «Різне». Пленарне засідання дванадцятої позачергової сесії районної ради відбудеться 23 лютого 2017 року.

 

 



« повернутися до списку новин