Лохвицька районна рада

відбулося пленарне засідання двадцять другої позачергової сесії районної ради сьомого скликання

Переглядів: 740

     25 вересня відбулося пленарне засідання двадцять другої позачергової сесії районної ради сьомого скликання. Вів засідання голова районної ради Анатолій Храпаль. У роботі пленарного засідання взяли участь  голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Володимир Рязанов,  перший заступник голови райдержадміністрації Ольга Папірненко, заступник голови райдержадміністрації Олександр Єсіков, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, сільські голови,  представники засобів масової інформації, представники громадськості.

     Депутати розпочали роботу з включення до порядку денного додаткових питань, що були напрацьовані після засідання президії районної ради, а саме: «Про скасування рішення двадцять першої позачергової сесії райнної ради сьомого скликання від 12 липня 2018 року «Про ліквідацію Заводської вечірньої загальноосвітньої школи ІІІ ступеня Лохвицької районної ради Полтавської області», «Про ліквідацію Заводської вечірньої загальноосвітньої школи ІІІ ступеня Лохвицької районної ради Полтавської області» та «Про передачу будівлі Лучківської ЗОШ І ступеня спільної власності територіальних громад Лохвицького району в комунальну власність територіальної громади Сенчанської сільської ради».

      Сформувавши порядок денний, депутати перейшли безпосередньо до розгляду проектів рішень. Першим було опрацьовано проект рішення про визначення розпорядника коштів субвенції з місцевого бюджету на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету та  питання «Про внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік», про які  інформувала начальник фінансового управління районної державної адміністрації Тетяна Клименко.

     Депутати заслухали інформацію в.о керівника Лубенської міжрайонної прокуратури Віктора Фурси про стан законності, боротьби із злочинністю, результати роботи Лохвицького відділу Лубенської місцевої прокуратури за  І півріччя 2018 року.

     Після активного обговорення депутати підтримали ряд рішень щодо затвердження технічної документації з  нормативної грошової оцінки кількох земельних ділянок на території району.                     

     Загалом на пленарному засіданні було розглянуто 14 питань в тому числі «Різне».  У «Різному» виступив координатор районного ресурсного центру з розвитку громад Василь Солонуха, який проінформував  про старт голосування за  проекти в рамках «Бюджету участі Полтавської області на 2017 – 2020 роки» та запропонував присутнім проголосувати за  проекти від Лохвицького району.

     Після того, як були розглянуті всі питання порядку денного, голова районної ради Анатолій Храпаль закрив пленарне засідання двадцять другої позачергової  сесії  Лохвицької районної ради сьомого скликання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин