Лохвицька районна рада

Реалізація в 2020 році проєкту «Реконструкція внутрішніх інженерних мереж з встановленням індивідуальних теплових пунктів (ІТП) та гібридної сонячної електростанції потужністю 8 кВт. в КНП Лохвицька районна лікарня Лохвицької районної ради»

Переглядів: 2025

Реалізація  в 2020 році проєкту «Реконструкція внутрішніх інженерних мереж з встановленням індивідуальних теплових пунктів (ІТП) та гібридної сонячної електростанції потужністю 8 кВт. в КНП Лохвицька районна лікарня Лохвицької районної ради»  

    Проєктом передбачається реконструкція внутрішніх інженерних мереж з встановленням індивідуальних теплових пунктів (ІТП) в будівлі поліклініки та будівлі дитячої лікарні та встановлення сонячної електростанції потужністю 8 кВт.

 Прогнозовано щорічна економія коштів від встановлення теплових пунктів  складатиме не менше 510,0 тис. грн. Зокрема, за опалювальний період 2018-19 року будівля дитячої лікарні спожила 738,1 Гкал., (будівля поліклініки - 442,2 Гкал).  Лише встановлення теплового пункту в будівлі дитячої лікарні (будівля утеплена зовнішньо, інженерні мережі нові, встановлено енергозберігаючі вікна та двері, та маються постійні «перетопи» приміщення) дасть економію тепла не меньше  30%  або 220 Гкал . Тобто економія коштів складатиме не менше 400,0 тис. грн. в рік по дитячій лікарні та 110 тис.грн по поліклініці.  Окупність встановлення ІТП не перевищить   3-х років.

     Також Проєктом планується встановити на будівлі дитячої лікарні сонячну гібридну електростанцію оптимальною потужністю 8 кВт. Встановлена липні 2019 року електростанція потужністю 27 кВт дала змогу економити  в літні періоди до 30% електроенергії. Проєктом передбачається встановлення електростанції з акумуляторами, яка забезпечить використання всієї виробленої електроенергії сонячними станціями (і в нічний час) та  забезпечить енергією лікарню при аварійних відключеннях.

 

 



« повернутися до списку новин