Лохвицька районна рада

Працювала президія районної ради

Переглядів: 758

    20 лютого  голова Лохвицької районної ради Анатолій Храпаль провів засідання президії районної ради. Члени президії визначилися з датою проведення та погодили проект порядку денного двадцять шостої сесії районної ради сьомого скликання. У роботі президії взяли участь керуючий справами виконавчого апарату районної ради Оксана Литвиненко, начальник управління комунальною власністю територіальних громад району Юрій Український.

    Голова районної ради  інформував присутніх про суть основних питань порядку денного двадцять шостої  сесії, а саме: про звіт голови районної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2018 рік, районного бюджету та про здійснення  делегованих районною радою повноважень; про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2018 рік; про інформацію начальника Лохвицького ВП ГУНП в Полтавській області «Про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Лохвицького відділу поліції за 2018 рік»; про внесення змін  до районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки,  військово–патріотичного виховання молоді,  її призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на  2016-2020 роки; про внесення змін та доповнень до районної  Програми  «Територіальна оборона» на  2017-2019 роки; про внесення змін та доповнень до Програми розвитку дорожнього господарства Лохвицького району на 2019 - 2020 роки; про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами у Лохвицькому районі на період 2018 - 2021 роки  та ін.

      В ході роботи президії, за пропозицією голови районної ради, з   проекту порядку денного двадцять шостої сесії районної ради було виключено питання: «Про затвердження Схеми планування території Лохвицького району Полтавської області» та включено питання: «Про внесення змін до районної Програми «Опікуємося освітою» на 2018-2020 роки».

     Всього ж до проекту порядку денного двадцять шостої сесії  районної ради сьомого скликання члени президії  включили 22 питання, у тому числі «Різне». 

      Пленарне засідання двадцять шостої  сесії районної ради сьомого скликання відбудеться 14 березня 2019 року  о 10 годині в приміщенні адміністративного будинку районної ради.

 



« повернутися до списку новин