Лохвицька районна рада

Розпочато голосування за проєкти Конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2020 року

Переглядів: 2079

         Цього року на Конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області подано 89 проєктів із 19 районів області. До голосування допущено 88 проєктів, в т.ч. 3 проєкти від громадян Лохвицького району. А саме:

№38  «Про чисте місто потрібно дбати - сміття всім разом сортувати!»

      Проєктом передбачається встановити в м. Лохвиця 15 спеціальних контейнерів для пластикових пляшок.

№39  «Пресуй сміття - роби довкілля чистим!» 

          Проєктом передбачається придбання гідравлічного пресу для вторсировини.

№47  «Екологічна стежка в сосновому парку»

           Проєктом передбачається встановити  в Сосновому парку м. Лохвиці стенди для ознайомлення із типовими видами та водною рослинністю річки Лохвиця, із інформацією про тваринне  та рослинне різномаїття регіону, лісову безпеку. Вздовж екодоріжки поставити лавки для сидіння та урни для сміття, обабіч доріжки посадити алею із декоративних каштанів, встановити дитячий і волейбольний майданчики та столи для гри в теніс на галявині.

            21 травня розпочато голосування за проєкти подані на Конкурс екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2020 року.  

            Голосування за проєкти в рамках Конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2020 року триватиме  до 02 червня поточного року. Кожен мешканець Полтавської області може ознайомитись з ними та проголосувати за 3 подані проєкти на сайті Полтавської обласної ради на електронній платформі Smart Region Полтавської області або  за посиланням https://smartregion.pl.ua/ei



« повернутися до списку новин