Лохвицька районна рада

АТ «Укргазвидобування» допомагає громадам у Лохвицькому районі

Переглядів: 596

        Комунальне некомерційне підприємство "Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги" Лохвицької районної ради отримало благодійну допомогу в рамках масштабного регіонального проєкту АТ «Укргазвидобування» по підтримці українських громад в період загрози розповсюдження небезпечної вірусної інфекції.

      Сьогодні до медичного закладу доставили першу партію дезінфекторів та засобів індивідуального захисту для медичних працівників (респіратори, медичні рукавички, захисні окуляри з обтюраторами та станція для дезинфекції медичних окулярів). 

     Також допомогу отримала Лохвицька ОТГ і 4 сільських ради в Лохвицькому районі, на території яких АТ «Укргазвидобування» веде свою господарську діяльність та місцеві амбулаторії в с. Сенча, с. Риги, с. Вирішальне, с. Гиряві Ісківці.

     З метою долучення до спільної боротьби з пандемією АТ «Укргазвидобування» розпочало реалізацію великого регіонального проєкту «Благодійна допомога громадам», в рамках якого в 11 областях України 60 медичних закладів та кожна із 236 громад, на території яких працює підприємство, отримають допомогу у вигляді засобів  індивідуального захисту для медичних працівників та населення, дезінфекційні засоби, а також лікарські препарати і медичне обладнання для діагностики та лікування вірусних інфекцій і гострих респіраторних захворювань.

     Допомога, яку район отримує від відповідальних компаній є надважливою в цей нестабільний час. Партнерство та спільні дії місцевої влади і корпоративного сектора сприяють створенню умов для якнайшвидшого подолання пандемії в Україні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин