Лохвицька районна рада

НА ВИХІДНІ ТА У СВЯТКОВІ ДНІ ПОЛТАВЦЯМ РЕКОМЕНДУЮТЬ ОБМЕЖИТИ ПЕРЕСУВАННЯ

Переглядів: 518

       Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області на засіданні розглянула питання запровадження в області додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів з метою недопущення подальшого поширення коронавірусної інфекції. Починаючи з 13 години 18 квітня до 6 ранку 21 квітня жителям області рекомендують максимально обмежити пересування та перебування у громадських місцях без нагальної потреби. Обмежувати роботу торговельних закладів не будуть.

      «Це не комендантська година. Це обмежувальні заходи. Ми рекомендуємо громадянам не знаходитися на вулицях у зазначені відрізки часу. Закликаємо бути свідомими. Звертаюся до голів РДА, керівників міст та ОТГ відповідально поставитися до проведення Великодня у ваших регіонах. Кожен повинен оперативно реагувати на ту чи іншу ситуацію, своєчасно інформувати нас та правоохоронців про масові скупчення людей», – сказав Олег Синєгубов.

      Комісія рекомендує обмежити доступ до місць поховань, релігійних споруд та прилеглих до них територій.

У Полтаві всі служби в церквах проходитимуть у закритому режимі. Трансляцію богослужінь здійснюватимуть місцеві телеканали.

      Контролюватимуть введений режим у ці дні працівники Нацгвардії та патрульної поліції.

Полтавська облдержадміністрація



« повернутися до списку новин