Лохвицька районна рада

«Шкільний громадський бюджет»

Переглядів: 822

Із 30 жовтня по 14 листопада 2020 року триває онлайн-голосування  за проєкти у конкурсі «Шкільний громадський бюджет» Полтавської області. Серед  112 учнівських проєктів, які змагаються за перемогу, а відтак за  співфінансування з обласного бюджету на свою реалізацію, 2 проєкти Лохвицької ОТГ та 2 проєкти Сенчанської ОТГ.

№72 «Портативна, професійна фотовідеостудія «Сам собі режисер», м. Лохвиця» – разом із автором проєкту Русланом Грязюком учні Лохвицької гімназії №1 мріють відкрити у своєму навчальному закладі професійну фотовідеостудію із сучасними технічними можливостями для створення першокласного контенту. Така портативна фотовідеостудія доможе учням перетворювати їх ідеї у відеоролики пізнавального та розважального  характеру. А завдяки мережі Інтернет відеороботи гімназистів зможуть переглядати  всі мешканці  Лохвицької об’єднаної територіальної громади. 

№58 «Зелений клас ХХІ століття, м. Лохвиця» –  проєкт, автором якого є учень Лохвицької ЗОШ №3 Владислав Зозуля, передбачає створення відкритого та корисного простору поза межами приміщення.   Учні школи переконані, що саме «зелений клас» на свіжому повітрі необхідний їм для проведення уроків, різних екологічних заходів, зустрічей гостей. Він слугуватиме поліпшенню спілкування, якості навчання та стану здоров'я всіх учасників освітнього процесу в школі, що особливо актуально в умовах карантину.

№16 «Забезпечення якісних санітарно-гігієнічних умов у школі – запорука збереження здоров’я учнів та працівників Сенчанської ЗОШ Лохвицького району»

На шкільних перервах восени, влітку та весною учні гуляють на подвір’ї і тому часто біжать до надвірного туалету, який знаходиться в занедбаному стані. Реалізуючи даний проєкт, будуть забезпечені якісні санітарно-гігієнічні умови та створені належні умови для навчання та комфортного перебування дітей та вчителів у навчальному закладі.

№ 15 «Шкільне подвір’я - зона комфорту та безпеки учнів Сенчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лохвицького району»

Збереження та покращення навколишнього середовища благотворно впливає на учнів, особливо на дітей з особливими потребами. Зелені насадження навколо школи відіграють дуже важливу санітарно-гігієнічну, архітектурно-художню, захисну, навчально-виховну та естетичну роль. Шкільна територія повинна мати гарний, естетичний та привабливий вигляд і сприяти формуванню екологічного мислення дітей Сенчанської ОТГ.

Отож, діти мріють про школи майбутнього, а дитячі мрії повинні збуватися! І кожен може допомогти зробити їх реальністю!  Підтримаймо проєкти № 58 та № 72  № 15 та № 16 за посиланням https://smartregion.pl.ua/sb



« повернутися до списку новин