Лохвицька районна рада

Скликається  сімнадцята сесія Лохвицької районної ради сьомого скликання

Переглядів: 970

Голова районної ради Анатолій Храпаль видав розпорядження про скликання сімнадцятої сесії районної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 07 грудня 2017 року о 10.00 год. в приміщенні адміністративного будинку районної ради (м. Лохвиця, вул. Перемоги, 1).

   На розгляд сімнадцятої сесії районної ради сьомого скликання внесені питання:

 

   1. Про звіт голови районної ради про свою діяльність з листопада 2016 року по листопад 2017 року.

    2. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік

3. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2017 рік.

4. Про Програму економічного і соціального розвитку Лохвицького району на  2018 рік.

5. Про внесення змін та доповнень до Програми охорони довкілля у Лохвицькому районі на 2017- 2021 роки.

6. Про внесення змін та доповнень до районної цільової Програми комплексного розвитку лісового господарства «Ліси Лохвиччини на період 2016-2025 роки»

7. Про зміни у складі президії  районної ради.

8. Про встановлення меморіальної дошки учаснику АТО Ларіну Миколі Миколайовичу.

9. Про затвердження змін до проектно-кошторисної   документації  «Відновлення гідрологічного режиму р. Сула  в Лохвицькому районі Полтавської області».

10. Про передачу  майна бюджетних закладів освіти  спільної власності територіальних громад Лохвицького району в комунальну власність територіальної громади Лохвицької міської ради.

11. Про добровільну відмову від  права постійного користування земельними ділянками  закладів освіти.

12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки державної власності (рілля), наданої в оренду  гр. Долошку О.В.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться на території Ригівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області

13. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр.Орошану В.Г. для ведення фермерського господарства, які знаходяться за межами населених пунктів на території Пісківської  сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

14. Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які знаходяться в адміністративних  межах  Безсалівської сільської ради (за межами населених пунктів) Лохвицького району Полтавської області.

15. Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться  в адміністративних  межах  Білогорільської сільської ради (за межами населених пунктів) Лохвицького району Полтавської області.

16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться  в адміністративних  межах  Бодаквянської сільської ради (за межами населених пунктів) Лохвицького району Полтавської області.

17. Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які знаходяться  в адміністративних  межах  Свиридівської сільської ради (за межами населених пунктів) Лохвицького району Полтавської області.

18. Про присвоєння чергового рангу голові районної ради.

19. Про затвердження розпоряджень голови районної ради,  голови районної державної адміністрації.

20. Різне.

         На сесію запрошуються: керівник місцевої прокуратури, депутати обласної ради, міські та сільські голови, керівники управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації, районних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, представники політичних партій та громадських організацій (по списку), представники  засобів масової інформації.

 



« повернутися до списку новин