Лохвицька районна рада

СКЛИКАЄТЬСЯ ДЕВ'ЯТА СЕСІЯ ЛОХВИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Переглядів: 749

Голова районної ради Анатолій Храпаль підписав розпорядження про скликання дев’ятої  сесії районної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 12 жовтня 2016 року о 9.00 год. в приміщенні адміністративного будинку районної ради (м. Лохвиця, вулиця Перемоги, 1).

На розгляд дев’ятої сесії районної ради сьомого скликання внесені питання:

1.Про внесення змін до показників районного бюджету на 2016 рік.

2.Про районну цільову Програму комплексного розвитку лісового господарства «Ліси Лохвиччини на період 2016-2025 роки».

3.Про зміни та доповнення до районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки, військово – патріотичного виховання молоді та її призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на  2016-2020 роки.

4. Про внесення змін до Програми розвитку культури і туризму в Лохвицькому районі на 2016-2020 роки.

5.Про внесення змін та доповнень до Статуту комунального  закладу «Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги».

6.Про придбання житла у комунальну  власність територіальних громад району.

7.Про внесення змін до Положення про управління комунальною власністю територіальних громад району.

8.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр. Майбороді А.В. для ведення фермерського господарства на території Бодаквянської  сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр.Олефіру М.В. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Васильківської сільської  ради Лохвицького району Полтавської області.

10.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр. Шамрицькому Г.Г.  для ведення фермерського господарства на території Луценківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

11.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр. Шамрицькому Г.Г.  для ведення фермерського господарства на території Ригівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

12.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр. Шамрицькому Г.Г.  для ведення фермерського господарства на території Свиридівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

13.Про затвердження розпоряджень голови районної державної адміністрації та голови районної ради.

14.Різне.

На сесію запрошуються: керівник місцевої прокуратури, депутати обласної ради, міські та сільські голови, керівники управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації, районних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, представники політичних партій та громадських організацій (по списку), представники  засобів масової інформації.

 

 

 



« повернутися до списку новин