Лохвицька районна рада

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 

Переглядів: 1750

     28 серпня на площі Перемоги в м. Лохвиця біля пам’ятного знаку загиблим воїнам – учасникам бойових дій в зоні проведення АТО відбулась  меморіальна  церемонія до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 

    Перед присутніми виступили голова Лохвицької районної державної адміністрації Тетяна Костенко, голова Лохвицької районної ради Анатолій Храпаль, т.в.о військового комісара  Лохвицького РВК капітан Вадим Панасенко.

        Анатолій Храпаль у своєму виступі зазначив:

     - Ця дата обрана не випадково, адже саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.  Вони стояли на смерть за кожного з нас – за те, щоб наступне покоління мало гідне майбутнє у незалежній країні.

       Згадаймо і наших земляків-героїв, які будуть жити вічно у нашій пам’яті, у наших починаннях і помислах та будуть постійно нагадувати нам, якою дорогою ціною здобувалася незалежність та свобода України.

         Учасники заходу  поклали до пам’ятного знаку загиблим воїнам – учасникам бойових дій в зоні проведення АТО  живі квіти та вшанували пам’ять усіх загиблих хвилиною мовчання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин