Лохвицька районна рада

Працювали постійні комісії районної ради

Переглядів: 799

      9 та  10 липня в ході підготовки до пленарного засідання двадцять першої позачергової  сесії районної ради сьомого скликання відбулися засідання постійних комісій районної ради. У роботі депутатських комісій взяли участь голова районної ради Анатолій Храпаль, голова районної державної адміністрації Володимир Рязанов, перший заступник голови райдержадміністрації Ольга Папірненко, заступник голови райдержадміністрації Олександр Єсіков, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.  

   Депутати опрацювали питання, включені до проекту порядку денного двадцять першої позачергової  сесії районної ради сьомого скликання.

  Тетяна Клименко, начальник  фінансового управління райдержадміністрації, представила на розгляд депутатам звіт про виконання районного бюджету за 1 півріччя 2018 року  та проінформувала членів  депутатських комісій  про  внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік. Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Іван Яківець інформував про внесення  доповнень до Програми охорони довкілля Лохвицького району на 2017-2021 роки. Після активного обговорення  ці  проекти  рішень були внесені на розгляд сесії. 

     Депутати  підтримали внесення на розгляд сесії проекти рішень: Про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами у Лохвицькому районі на період 2018-2021 роки; Про внесення змін до районної Програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення на 2013-2020 роки; Про внесення змін до Програми підтримки Трудового архіву Лохвицького району на 2018-2020 роки; Про внесення змін та доповнень до районної Програми «Територіальна оборона» на 2017-2019 роки; Про  внесення змін та доповнень до районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, її призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на 2016-2020 роки.

      Окрім того, члени постійних комісій розглянули та внесли на розгляд пленарного засідання двадцять першої позачергової  сесії  ряд земельних  та майнових  питань.

      Також, після активного обговорення, депутати проголосували за включення до проекту порядку денного двадцять першої позачергової сесії районної ради сьомого скликання ще кілька проектів рішень, які були напрацьовані  та подані розробниками  після засідання  президії районної ради, зокрема: «Про Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги Лохвицького району на 2018-2020 роки», «Про затвердження висновку про  вартість майна  вбудованого нежитлового приміщення за адресою: м. Лохвиця, вул. Героїв України, буд.30/2», «Про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2018 рік», «Про погодження призначення директора комунальної установи «Лохвицький інклюзивно-ресурсний центр» Лохвицької районної ради Полтавської області», «Про внесення доповнень до районної Програми  "Опікуємося освітою" на 2018-2020 роки» та «Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Добробут-сервіс» Лохвицької районної ради на 2018-2020 роки».

       Всього до проекту порядку денного включено 33 питання, в тому числі «Різне».

      Пленарне  засідання двадцять першої позачергової сесії  районної ради сьомого скликання відбудеться 12 липня  2018 року о 10 годині у великому залі засідань Лохвицької  районної ради.



« повернутися до списку новин