Лохвицька районна рада

Відбулися засідання постійних комісій районної ради

Переглядів: 923

     12 та 17 жовтня в ході підготовки до пленарного засідання шістнадцятої сесії районної ради сьомого скликання відбулися засідання постійних комісій районної ради. У роботі депутатських комісій взяли участь голова районної ради Анатолій Храпаль, голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Володимир Рязанов, перший заступник голови райдержадміністрації Ольга Папірненко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники громадськості.

   Депутати опрацювали питання, включені до проекту порядку денного шістнадцятої сесії районної ради сьомого скликання.

   Начальник  фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Клименко  інформувала членів депутатських комісій про звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року та про внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік. Після обговорення ці проекти рішень були внесені на розгляд сесії.

      Відповідно до порядку денного депутати розглянули та рекомендували внести на розгляд пленарного засідання проекти рішень щодо внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2017 рік, до районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, її призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на 2016-2020 роки, до районної Програми «Територіальна оборона» на 2017-2019 роки.

     Окрім того, члени постійних комісій опрацювали та внесли на розгляд пленарного засідання сесії  ряд майнових та земельних питань.

    Всього до проекту порядку денного включено 16 питань, в тому числі «Різне». Пленарне засідання шістнадцятої сесії районної ради сьомого скликання  відбудеться 19 жовтня  2017 року.

 



« повернутися до списку новин