Лохвицька районна рада

Скликається шоста сесія Лохвицької районної ради

Переглядів: 898

Голова районної ради Анатолій Храпаль видав розпорядження про скликання шостої  сесії районної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 19 травня 2016 року о 10.00 год. в приміщенні адміністративного будинку районної ради (м. Лохвиця, вулиця Перемоги, 1).

На розгляд шостої сесії районної ради сьомого скликання внесені питання:

1. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І квартал 2016 року.

2. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2016 рік.

3.Про Програму розвитку культури і туризму в Лохвицькому районі на 2016-2020 роки.

4.Про районну Програму розвитку матеріально-технічної бази Лохвицької центральної районної лікарні на 2016-2020 роки.

5.Про районну Комплексну програму профілактики правопорушень на 2016 – 2020 роки.

6.Про внесення доповнень до районної Програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення на 2013-2020 роки.

 7.Про доповнення Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2016 рік.

 8.Про доповнення до районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки, військово – патріотичного виховання молоді та її призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на  2016-2020 роки.

 9.Про внесення змін до Районної цільової соціальної програми захисту населення  і території Лохвицького району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2017 роки.

 10.Про внесення змін та доповнень до рішення 4 сесії районної ради 7 скликання від 18.01.2016 року «Про надання одноразової грошової допомоги з районного бюджету».

 11.Про реформування друкованого засобу масової інформації Лохвицької районної газети «Зоря» та редакції «Редакція Лохвицької районної газети «Зоря», співзасновником яких є Лохвицька районна рада.

 12. Про зміни в складі президії районної ради.

 13.Про внесення змін до Положення про постійні комісії Лохвицької районної ради.

 14.Про продаж за конкурсом об’єктів комунальної власності територіальних громад району.

 15.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр.Шамрицькому Г.Г. для ведення фермерського господарства на території Яхниківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

 16.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр. Коморному М.В. для ведення фермерського господарства на території Сенчанської сільської ради Лохвицького району Полтавської області .

 17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр. Шкілю С.С. для ведення фермерського господарства на території Токарівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області

 18. Про обрання заступника голови районної ради.

На сесію запрошуються: керівник місцевої прокуратури, депутати обласної ради, міські та сільські голови, керівники управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації, районних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, представники політичних партій та громадських організацій (по списку), представники  засобів масової інформації.

 



« повернутися до списку новин