Лохвицька районна рада

Скликається дев’ятнадцята сесія Лохвицької районної ради сьомого скликання

Переглядів: 954

 Голова районної ради Анатолій Храпаль видав розпорядження про скликання дев’ятнадцятої  сесії районної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 07 лютого 2018  року о 10.00 год. в приміщенні адміністративного будинку районної ради (м. Лохвиця, вул.  Перемоги, 1).

 На розгляд дев'ятнадцятої  сесії районної ради сьомого скликання внесені питання:

1. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2017 рік.

2. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік.

3.Про звіт голови районної державної адміністрації про виконання Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2017 рік,  районного бюджету та  про здійснення делегованих районною радою повноважень.

4.Про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Лохвицького ВП ГУНП в Полтавській області.

5.Про Програму поводження з твердими побутовими відходами у Лохвицькому  районі  на період 2018-2021 роки.

6.Про Районну цільову соціальну програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018-2020 роки.

7.Про Комплексну програму розвитку освітньої галузі Лохвицького району  на 2018 рік.

8.Про районну Програму «Опікуємося освітою» на 2018-2020 роки.

9.Про районну Програму оздоровлення та відпочинкудітей на 2018-2020 роки.

10.Про Програму підтримки Трудового архіву Лохвицького району на  2018-2020 роки.

11.Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2018 рік

 12.Про внесення змін  та доповнень до районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки,  військово–патріотичного виховання молоді,  її призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на  2016-2020 роки.

13.Про внесення   змін та доповнень до районної  Програми «Територіальна оборона» на  2017-2019 роки.

14.Про соціальний захист осіб з  інвалідністю по зору 1 групи в 2018 році.

15.Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються із залученням бюджетних коштів, коштів державних і комунальних підприємств, установ та організацій на території Лохвицького району в 2018 р.

16.Про  продаж за конкурсом нежитлового приміщення за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 6.

17. Про створення юридичної особи публічного права Комунальне некомерційне підприємство «Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Лохвицької районної ради шляхом реорганізації (перетворення) юридичної особи публічного права Комунального закладу «Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги».

18. Про внесення змін до структурі  та чисельність Управління комунальною власністю територіальних громад району.

19.Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальних громад району.

20. Про введення в штатний розпис Комунального закладу  «Лохвицький центр первинної медико - санітарної допомоги» посади інженера з метрології. 

21.Про звіт  тимчасової контрольної комісії районної ради з питань вивчення проблем у сфері використання земель у Лохвицькому районі.

22.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр.Іващенку Я.О. для ведення фермерського господарства, які знаходяться за межами населених пунктів на території Токарівської  сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

23.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр.Іващенку Я.О. для ведення фермерського господарства, яка знаходиться за межами населених пунктів на території Харківецької  сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

24.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр.Шкілю С.С.  для ведення фермерського господарства на території Погарщинської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

25.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду гр.Шкілю С.С. для ведення фермерського господарства на території Токарівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

26. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться  в адміністративних  межах  Безсалівської сільської ради (за межами населених пунктів) Лохвицького району Полтавської області.

27.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які знаходяться  в адміністративних  межах  Корсунівської сільської ради (за межами населених пунктів) Лохвицького району Полтавської області.

28.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться  в адміністративних  межах  Свиридівської сільської ради (за межами населених пунктів) Лохвицького району Полтавської області.

29. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення) наданих в оренду ПрАТ «Природні ресурси», які знаходяться за межами населених пунктів на території  Жабківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

30. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення) наданих в оренду ПрАТ «Природні ресурси», які знаходяться за межами населених пунктів на території  Яхниківської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

31. Про затвердження розпоряджень голови районної ради та голови районної державної адміністрації.

32.Про створення тимчасової контрольної комісії районної ради.

33.Різне

   На сесію запрошуються: керівник місцевої прокуратури, депутати обласної ради, міський  та сільські голови, голови об’єднаних територіальних громад, керівники управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації, районних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, представники політичних партій та громадських організацій (по списку), представники  засобів масової інформації.

 



« повернутися до списку новин