Лохвицька районна рада

Скликається дванадцята позачергова сесія Лохвицької районної ради

Переглядів: 723

Голова районної ради Анатолій Храпаль підписав розпорядження про скликання дванадцятої позачергової  сесії районної ради сьомого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 23 лютого 2017 року о 10.00 год. в приміщенні адміністративного будинку районної ради (м. Лохвиця, вулиця Перемоги, 1).

На розгляд сесії внести питання :

1. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2016 рік.

2. Про внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік.

3. Про Програму охорони довкілля Лохвицького району на 2017 - 2021 роки. 

4. Про  Програму розвитку дорожнього господарства Лохвицького району на 2017-2018 роки.

5. Про районну Програму «Територіальна оборона»  на  2017-2019 роки.

6. Про Програму фінансової підтримки Лохвицької районної газети «Зоря» на 2017-2018 роки.

7. Про доповнення Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2017 рік.

8. Про внесення змін до районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2017 роки.

9. Про внесення змін до районної Комплексної програми профілактики правопорушень  на 2016 – 2020 роки.

10. Про зміни  до Районної цільової соціальної програми захисту населення і території Лохвицького району від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2016-2017 роки.

11. Про  внесення змін та доповнень до районної Програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями,  ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення на       2013-2020 роки.

12. Про соціальний захист інвалідів по зору 1 групи в 2017 році.

13. Про внесення змін  до Положення про надання одноразової грошової допомоги з районного бюджету.

14. Про затвердження  списку присяжних Лохвицького  районного суду Полтавської області.

15. Про передачу майна з балансу управління комунальною власністю територіальних громад району на баланс 1 ДПРЗ  ГУ  ДСНС України у Полтавській області.

16. Про продаж житлового будинку за адресою вул.Низова, 25, с.Корсунівка, Лохвицького району.

17.Про Звернення депутатів Лохвицької районної ради до Кабінету Міністрів України, ПАТ «Укртрансгаз»,  народного депутата України Руслана Богдана   щодо наслідків для екології та інфраструктури Лохвицького району при виконанні робіт з капітального ремонту магістрального газопроводу «Уренгой-Помари-Ужгород», дільниця 3488,36-3519,84

18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду Представництву «Регал Петролеум Корпорейшн Лімітед» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами,  що пов’язані з користуванням надрами (свердловина № 6 Свиридівського газоконденсатного родовища), яка знаходиться за межами населених пунктів на території  Свиридівської сільської ради  Лохвицького району Полтавської області.

19. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду гр. Долошку О.В.  для ведення фермерського господарства на території Гирявоісковецької сільської ради Лохвицького району Полтавської області     .

20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (пасовища), наданої в оренду гр. Долошку О.В.  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка знаходиться за межами населених пунктів на території Ригівської сільської ради Лохвицького району Полтавської області.      

21. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду С(ф)Г «Три криниці»  для ведення фермерського господарства на території Гирявоісковецької сільської ради Лохвицького району Полтавської області.

22. Про затвердження розпоряджень голови районної державної адміністрації та голови районної ради.

23. Про затвердження розпорядження голови районної ради від 16.02.2017 року № 11 «Про встановлення меморіальної дошки».

24. Різне.

На сесію запрошуються: керівник місцевої прокуратури, депутати обласної ради, міські та сільські голови, керівники управлінь, відділів, секторів районної державної адміністрації, районних організацій, установ, підприємств, які мають відношення до питань, що розглядаються на сесії, представники політичних партій та громадських організацій (по списку), представники  засобів масової інформації.

 



« повернутися до списку новин