Лохвицька районна рада

Опрацювали питання порядку денного чергової сесії

Переглядів: 779

     19 та 22 жовтня в ході підготовки до пленарного засідання двадцять третьої сесії районної ради сьомого скликання відбулися засідання постійних комісій районної ради. У роботі депутатських комісій взяли участь голова районної ради Анатолій Храпаль, голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Володимир Рязанов, перший заступник голови райдержадміністрації Ольга Папірненко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови.

    Депутати опрацювали питання, включені до проекту порядку денного двадцять третьої сесії районної ради сьомого скликання.

     Тетяна Клименко, начальник  фінансового управління райдержадміністрації, представила на розгляд депутатам звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року  та проінформувала членів  депутатських комісій  про  внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік. Після активного обговорення  ці  проекти рішень були внесені на розгляд сесії. 

     Депутати  підтримали та внесли на розгляд сесії проекти рішень: Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства Лохвицька районна лікарня Лохвицької районної ради та передавального акту; Про дозвіл на списання основних засобів, що знаходяться на балансі КП «Лохвиця друк».

     Окрім того, члени постійних комісій розглянули і внесли на розгляд пленарного засідання двадцять третьої  сесії  ряд земельних  питань та два проекти рішень: Про Звернення депутатів Лохвицької районної ради Полтавської області до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області та Про Звернення депутатів Лохвицької районнї ради Полтавської області до Полтавської обласної державної адміністрації та Полтавської обласної ради. Депутати заслухали звіт голови тимчасової контрольної комісії районної ради з питань вивчення проблем екологічного стану річок Лохвиця та Сула в Лохвицькому районі Євгена Севастьянова та проголосували за включення даного питання на розгляд сесії.

       Також, після активного обговорення, депутати внесли пропозиції щодо включення до проекту порядку денного двадцять третьої сесії районної ради сьомого скликання ще кілька проектів рішень, які були напрацьовані  та подані розробниками  після засідання  президії районної ради, зокрема: «Про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2018 рік», «Про затвердження  контингенту  учнів дитячих  музичних  шкіл  району на  2018-2019  навчальний рік»,  «Про передачу  комунального закладу Лохвицької районної ради «Лохвицька дитяча музична школа  ім. І.О. Дунаєвського» та майна  із спільної власності територіальних громад Лохвицького району в комунальну власність територіальної громади Лохвицької міської ради», «Про дозвіл на безоплатну передачу майна  з балансу Лохвицької центральної районної лікарні», «Про затвердження технічної документації з нормативної  грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які знаходяться  за межами населених пунктів на території  Яхниківської сільської ради  Лохвицького району Полтавської області», «Про затвердження технічної документації по перерозподілу земель на території Вирішальненської сільської ради Лохвицького  району Полтавської області». У «Різному», виступив заступник начальника філії «Лохвицький райавтодор» Максим Гусенко. Представника філії «Лохвицький райавтодор», за пропозицією депутата районної ради Михайла Ярмоленка, було запрошено на засідання постійних комісій районної ради для інформування щодо проведених ремонтних робіт дорожнього покриття дороги Р60 Шумейкове-Дрюківщина - на відрізку дороги від с. Криниця до урочища Шумейкове. Депутати районної ради Олександр Цись та Віктор Марков підняли питання  щодо якості проведеного ямкового ремонту на даному відрізку шляху. Представник філії «Лохвицький райавтодор» проінформував присутніх про проведені ремонтні роботи, відповів на питання щодо  методу, яким  було проведено ремонт, якості  матеріалів та технічного забезпечення.  

     Всього до проекту порядку денного включено 20 питань, в тому числі «Різне».

   Пленарне  засідання двадцять третьої сесії  районної ради сьомого скликання відбудеться 25 жовтня 2018 року о 10 годині у великому залі засідань Лохвицької    районної ради.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                            



« повернутися до списку новин