Лохвицька районна рада

Працювала президія районної ради

Переглядів: 803

           28 листопада голова Лохвицької районної ради Анатолій Храпаль провів засідання президії районної ради. Члени президії визначилися з датою проведення та погодили проект порядку денного двадцять четвертої позачергової  сесії районної ради сьомого скликання. У роботі президії взяли участь начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Клименко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Оксана Литвиненко, перший заступник голови райдержадміністрації Ольга Папірненко, начальник управління комунальною власністю територіальних громад району Юрій Український, в.о. начальника відділу освіти Тетяна Яковенко.

           Голова районної ради  інформував присутніх про суть основних питань порядку денного двадцять четвертої позачергової  сесії, а саме: про внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік; про звіт голови районної ради про свою діяльність   з листопада 2017 року по листопад 2018 року; про  внесення змін до районної Програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями,  ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення  на   2013-2020 роки; про внесення змін  та доповнень до районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки,  військово–патріотичного виховання молоді,  її призову до лав Збройних Сил України та інших військових  формувань  під  час  проведення мобілізації  на   2016-2020  роки;  про  внесення  змін  до  рішення  дев’ятнадцятої  сесії районної ради сьомого скликання від 07 лютого 2018 року «Про   продаж за конкурсом нежитлового приміщення за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги,6» та ін.  

  Начальник фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Клименко інформувала членів президії про зміни до показників районного бюджету.  Активну участь у обговоренні цього питання взяли депутати районної ради  Петро Чорний, Михайло  Ярмоленко, Євген Севастьянов та Сергій Грибовод.

      В ході роботи президії, за результатами обговорень та пропозицією голови районної ради, до  проекту порядку денного двадцять четвертої позачергової сесії районної ради було включено ще два питання: «Про надання згоди на  прийняття  спеціалізованої комунальної техніки  у комунальну  власність  територіальних громад Лохвицького району» та  «Про внесення змін та доповнень до районної Програми «Опікуємося освітою» на 2018-2020 роки», з яким ознайомила  в.о. начальника відділу освіти Лохвицької РДА Тетяна Яковенко та проінформувала членів президії  про запропоновані доповнення до Програми в проекті рішення.

            Всього ж до проекту порядку денного двадцять четвертої позачергової сесії  районної ради сьомого скликання члени президії  включили 13  питань, у тому числі «Різне». 

   Пленарне засідання двадцять четвертої позачергової  сесії районної ради сьомого скликання відбудеться 06 грудня 2018 року о 10 годині в приміщенні адміністративного будинку районної ради.

 



« повернутися до списку новин