Лохвицька районна рада

Опрацювали питання порядку денного чергової сесії

Переглядів: 928

   4 та 5 грудня  в ході підготовки до пленарного засідання сімнадцятої сесії районної ради сьомого скликання відбулися засідання постійних комісій районної ради. У роботі депутатських комісій взяли участь голова районної ради Анатолій Храпаль, голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Володимир Рязанов, перший заступник голови райдержадміністрації Ольга Папірненко, заступник голови райдержадміністрації  Олександр Єсіков, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації,  очільники сільських громад.

   Депутати опрацювали питання, включені до проекту порядку денного сімнадцятої сесії районної ради сьомого скликання.

    Начальник  фінансового управління райдержадміністрації Тетяна Клименко  інформувала членів депутатських комісій про  внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік. Начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Іван Яківець інформував про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2017 рік та про Програму економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2018 рік. Після активного обговорення  ці  проекти  рішень були внесені на розгляд сесії.

 Відповідно до порядку денного депутати розглянули та рекомендували внести на розгляд пленарного засідання  проекти рішень щодо внесення змін та доповнень до районної цільової Програми комплексного розвитку лісового господарства «Ліси Лохвиччини на період 2016-2025 роки» та до Програми охорони довкілля у Лохвицькому районі на 2017-2021 роки.

  Окрім того, члени постійних комісій опрацювали та внесли на розгляд пленарного засідання сесії  ряд майнових та земельних питань.

     Також,  депутати проголосували за включення до проекту порядку денного ще двох питань, які були напрацьовані розробниками  після засідання  президії районної ради, а саме: «Про внесення змін  до районної Програми соціального захисту осіб з обмеженими  фізичними можливостями, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення на 2013-2020 роки» та «Про внесення змін до районної Програми фінансової підтримки Лохвицької районної газети «Зоря» на 2017-2018 роки».

    Всього до проекту порядку денного включено 22 питання, в тому числі «Різне». Пленарне  засідання сімнадцятої сесії  районної ради сьомого скликання   відбудеться  7 грудня  2017 року.

 



« повернутися до списку новин