Лохвицька районна рада

Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України.

Переглядів: 871

    23 серпня відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України. У святкових заходах взяли участь керуючий справами виконавчого апарату районної ради Оксана Литвиненко,  перший заступник голови районної державної адміністрації Ольга Папірненко, міський голова Лохвицької ОТГ Віктор Радько.

     Урочисту церемонію підняття Державного Прапора України під звуки національного гімну провели  учасники антитерористичної операції на Сході України сержанти Роман Данько та  Юрій Кудеря.

       - Сьогоднішнє свято – не тільки день пам’яті про наше славне і трагічне минуле. Воно об’єднує та надихає нас жити, творити і з впевненістю дивитись у  завтрашній день. Дивлячись на полотнище прапора, кожен з нас - як житель великої країни - відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ. І це не просто гучні слова, адже кожен із нас своїми щоденними маленькими справами творить майбутнє своєї громади, свого краю і всієї країни - підкреслила, виступаючи перед присутніми, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Оксана Литвиненко.  

        З нагоди Дня Державного Прапора України  було оновлено районну Дошку Пошани «Вшановуючи минуле – будуємо майбутнє», кращим працівникам підприємств різних форм власності, організацій, установ, представникам молодого покоління, які своїми високими успіхами у роботі та спорті примножують добру славу нашої Лохвиччини, керуючий справами виконавчого апарату районної ради та  перший заступник голови райдержадміністрації вручили посвідчення про занесення на районну Дошку Пошани.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися до списку новин