Лохвицька районна рада

Відбулося пленарне засідання двадцять першої позачергової сесії районної ради сьомого скликання

Переглядів: 834

     12 липня  відбулося пленарне засідання двадцять першої позачергової сесії районної ради сьомого скликання. Вів засідання голова районної ради Анатолій Храпаль. У роботі пленарного засідання взяли участь  голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Володимир Рязанов,  перший заступник голови райдержадміністрації Ольга Папірненко, заступник голови райдержадміністрації Олександр Єсіков, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, сільські голови, заступник міського голови  Лохвицької ОТГ Сергій Шрамко,  голова Заводської міської ради Віталій Сидоренко, представники засобів масової інформації, представники громадськості.

    Перед початком роботи голова районної ради привітав  ювілярів: депутатів - Миколу Голінка, Сергія Призя та секретаря Токарівської сільської ради Валентину Кочергу.  Військовий комісар Лохвицького РВК Микола Шиян вручив голові районної ради грамоту Полтавського ОВК за активну участь в організації та проведенні навчальних зборів територіальної оборони на території Лохвицького району.

      Депутати розпочали роботу з включення до порядку денного додаткових питань, що були напрацьовані в ході роботи постійних депутатських комісій, а саме: «Про внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2018 рік», «Про внесення доповнень до районної Програми «Опікуємося освітою» на 2018-2020 роки», «Про Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги Лохвицького району на 2018-2020 роки», «Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Добробут-сервіс» Лохвицької районної ради на 2018-2020 роки», «Про затвердження висновку про вартість майна вбудованого нежитлового приміщення за адресою: м. Лохвиця, вул. Героїв України, буд. 302», «Про призначення директора комунальної установи «Лохвицький інклюзивно-ресурсний центр» Лохвицької районної ради», «Про Звернення депутатів районної ради Полтавської області до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень», «Про створення тимчасової контрольної комісії районної ради»,  «Про депутатський запит депутата районної ради Севастьянова Є.В.» та «Про погодження передачі в оперативне управління КНП «Лохвицький ЦПМСД» Лохвицької районної ради об’єктів охорони здоров’я комунальної  власності  Сенчанської сільської  ради».

     Сформувавши порядок денний, депутати перейшли безпосередньо до розгляду проектів рішень.  Першим було опрацьовано питання, що стосується районного бюджету. Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 1 півріччя   2018 року  інформувала начальник фінансового управління районної державної адміністрації Тетяна Клименко.  Депутати  затвердили звіт про виконання бюджету за  1 півріччя  2018 року по доходах у сумі  262 484 010  грн. та видатках у сумі 267 005 275 грн.

    Після жвавого обговорення та  за результатами поіменного голосування  було підтримано наступні рішення: «Про внесення доповнень до Програми охорони довкілля Лохвицького району на 2017-2021 роки», «Про внесення змін до Програми поводження з твердими побутовими відходами у Лохвицькому районі на період 2018-2021 роки», «Про внесення змін до районної Програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення на 2013-2020 роки».

   Депутати внесли зміни до Програми підтримки Трудового архіву Лохвицького району на 2018-2020 роки;  доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Лохвицького району на 2018 рік.  Рішенням  сесії було  внесено  зміни   та доповнення до  районної   Програми «Територіальна оборона» на 2017-2019 роки та районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки, військово-патріотичного виховання молоді, її призову до лав збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на 2016-2019 роки.

      Після  обговорення та  голосування  було підтримано ряд  рішень: «Про внесення змін до показників районного бюджету на 2018 рік», «Про направлення дітей району, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів районного бюджету в новій редакції».

     Депутати погодили призначення директора комунальної установи «Лохвицький інклюзивно-ресурсний центр» Лохвицької районної ради та підтримали проект рішення «Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Добробут-сервіс» Лохвицької районної ради на 2018-2020 роки».

       Загалом на пленарному засіданні було розглянуто 36 питань.  

     Після того, як були розглянуті всі питання порядку денного, голова районної ради Анатолій Храпаль закрив пленарне засідання двадцять першої позачергової  сесії  Лохвицької районної ради сьомого скликання.

 

 



« повернутися до списку новин