Лохвицька районна рада

Радісне свято дитинства

Переглядів: 1025

Вже традиційно в перший день літа ми святкуємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості і надії, яке було засновано у листопаді 1949 року рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок і відтоді щорічно відзначається 1 червня. В цей день голова районної ради Анатолій Храпаль взяв участь в урочистих заходах та з теплими вітаннями  звернувся до присутніх на святі дітей, батьків, педагогів, представників громадськості. У своєму виступі Анатолій Храпаль, зокрема, наголосив, що діти – це наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє, і цей день ще раз нагадує про те, що святий обов’язок родини, школи, органів влади та всієї громади дбати про всебічний розвиток їх інтересів та здібностей, забезпечити належний рівень виховання і дотримання прав дитинства, і які б події не відбувалися у державі – дитинство у дітей повинно бути повноцінним.

Особливі слова подяки голова районної ради адресував тим родинам, які виховують дітей-інвалідів, а також батькам, які огорнули своєю любов’ю та турботою дітей-сиріт, ставши їм рідними і подарувавши радість життя у повноцінній сім’ї. З нагоди свята голова районної ради вручив грамоти керівникам гуртків центру дитячої та юнацької творчості Юлії Дерев’янко та  Наталії Захаровій.

 Маленьких лохвичан зі святом також привітали міський голова Лохвицької міської ради Віктор Радько та начальник служби у справах дітей Лохвицької райдержадміністрації Світлана Власова.

Свято завершилося яскравим концертом, в якому активно взяли участь самі винуватці свята – вихованці дошкільних та учні загальноосвітніх навчальних закладів міста.

 

 



« повернутися до списку новин