Лохвицька районна рада

Опрацювали питання порядку денного чергової сесії

Переглядів: 1510

15 червня в ході підготовки до пленарного засідання чотирнадцятої сесії районної ради сьомого скликання відбулися засідання постійних комісій районної ради з питань  земельних відносин,  сільськогосподарського  виробництва та екології, з питань самоврядування, депутатської  діяльності і законності та зв’язків  з засобами масової інформації та з питань планування бюджету, розвитку підприємництва та управління майном.

У роботі постійних комісій взяли участь голова районної ради Анатолій Храпаль, голова районної державної адміністрації, депутат районної ради Володимир Рязанов, його перший заступник Ольга Папірненко, начальник управління комунальною власністю територіальних громад району Юрій Український, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Перед початком роботи депутати проголосували за включення до проекту порядку денного ще двох питань, які були напрацьовані розробниками  після засідання  президії районної ради, а саме: «Про внесення змін идо складу комісії з розгляду питань надання одноразової грошової допомоги з районного бюджету» та «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення, наданих в оренду гр. Бугаю І.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які знаходяться  за межами населених пунктів на території Ісковецької сільської ради Лохвицького району Полтавської області».

 Першим було опрацьоване та після обговорення одноголосно підтримане питання «Про внесення змін до показників районного бюджету на 2017 рік». Начальник фінуправління райдержадміністрації Тетяна Клименко детально розповіла про зміни, які пропонується внести до бюджету району з урахуванням потреб та пропозицій головних розпорядників коштів.

Депутати також розглянули та рекомендували внести на пленарне засідання проекти рішень щодо внесення змін до  Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2017 роки, районної Програми соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції та найбільш вразливих верств населення на 2013-2020 роки та районної Програми реалізації Концепції допризовної підготовки, військово–патріотичного виховання молоді, її призову до лав Збройних Сил України та інших військових формувань під час проведення мобілізації на  2016-2020 роки. Одноголосно було підтримано проект рішення про затвердження Статуту Лохвицької центральної районної  лікарні в новій редакції.

До розгляду на пленарному засіданні сесії були рекомендовані ряд рішень, що стосуються управління майном комунальної власності, та затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Приємним моментом в ході роботи депутатських комісій стали щирі вітання та вручення  Почесної грамоти районної ради за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району, плідну депутатську діяльність, активну громадську позицію та з нагоди 40-річчя від Дня народження депутату районної ради,  голові постійної комісії районної ради з питань планування бюджету, розвитку підприємництва та управління майном, лісничому Лохвицького лісництва ДП «Пирятинський лісгосп»  Руслану Кравченку.



« повернутися до списку новин