Лохвицька районна рада

Відбулося засідання постійної комісії

Переглядів: 797

21 червня за участі голови районної ради Анатолія Храпаля, голови районної державної адміністрації Володимира Рязанова, заступника голови районної державної адміністрації Ольги Папірненко, начальника фінансового управління Тетяни Клименко, в. о. начальника відділу освіти Анатолія Дейнеки  відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань планування бюджету, розвитку підприємництва та управління майном. Вів засідання голова постійної комісії Руслан Кравченко. Депутати розглянули питання про перерозподіл освітньої субвенції з державного бюджету у сумі 2 млн.699 тис. грн. за поданням головного розпорядника коштів відділу освіти райдержадміністрації.

Як повідомила начальник фінансового управління Тетяна Клименко, економія коштів виникла у зв’язку зі зменшенням відсотку нарахування на заробітну плату. Кошти у сумі 2,5 млн. грн. планується направити на теплопостачання, решта – 199 тис.грн. – на закупівлю паливно-мастильних матеріалів для підвезення учнів загальноосвітніх шкіл  з 1 вересня.

Члени постійної комісії одноголосно підтримали запропоновані зміни та рекомендували голові райдержадміністрації, голові районної ради видати розпорядження про  перерозподіл освітньої субвенції з державного бюджету у сумі 2 млн.699 тис. з подальшим затвердженням його на черговій сесії районної ради. Фінансовому управлінню районної державної адміністрації рекомендовано внести зміни до річного та помісячного розпису показників районного бюджету та провести відповідне фінансування.

Депутати також обговорили питання подальшого функціонування мосту через річку Сула у м. Лохвиця. За словами голови районної державної адміністрації Володимира Рязанова, на даний час напрацьовуються кілька варіантів вирішення цієї болючої проблеми, серед яких, зокрема,  проведення капітального ремонту всього об’єкту, будівництво об’їзного низьководного мосту через річку Сула.



« повернутися до списку новин