Лохвицька районна рада

Відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

Переглядів: 1061

2 грудня у районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування, в яких взяли участь голова районної ради Анатолій Храпаль, голова районної державної адміністрації Володимир Рязанов, міський голова Лохвицької міської ради Віктор Радько, а також депутати районної та місцевих рад, ветерани та посадові особи органів місцевого самоврядування району, сільські голови, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, представники  громадськості та засобів масової інформації.

З вітальною промовою до присутніх у залі звернувся голова районної ради Анатолій Храпаль. У своєму виступі він підкреслив, що минув лише рік від початку роботи депутатів районної ради сьомого скликання, а процес пози­тивних перетворень у районі вже розпочався. 

- Рік назад, йдучи на цю посаду, я глибоко усвідомлював, що беру на себе величезну відповідальність за громаду району, її інтереси і добробут кожного її мешканця. Саме цим я намагався керуватися у власній роботі, на це націлював депутатський корпус районної ради, з цієї позиції вибудовував взаємостосунки та співпрацю з головами місцевих рад та органами виконавчої влади, - сказав голова районної ради.

Голова районної ради згадав прізвища тих, хто зарекомендував себе доброю роботою, турботою про людей, вирішенням конкретних справ. Серед них депутати районної ради, сільські та міські голови, секретарі, бухгалтери, землевпорядники та спеціалісти рад. Він подякував за плідну співпрацю голові виконавчої гілки влади району та наголосив, що тільки разом, у тісній співпраці, можна дати відповідь на всі ті виклики, які час ставить перед нашою громадою. Слова глибокої шани та поваги Анатолій Храпаль висловив на адресу ветеранів органів місцевого самоврядування району, а  також побажав усім присутнім миру та злагоди, процвітання та достатку, наснаги та енергії, нових трудових здобутків на ниві зміцнення Української державності.

До вітань на адресу обранців територіальних громад приєдналися голова райдержадміністрації Володимир Рязанов та міський голова Лохвицької міської ради Віктор Радько.

Кращих представників місцевого самоврядування нагороджено почесними грамотами та подяками. Так, Почесною грамотою Полтавської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальних громад, активну громадянську  позицію та  з нагоди Дня місцевого самоврядування були нагороджені Наталія Сліпухова, сільський голова Вирішальненської сільської ради, та Олексій Маляренко, депутат Лохвицької районної ради, радник голови Лохвицької районної державної адміністрації. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток територіальних громад, активну громадянську позицію, плідну депутатську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування грамоти обласної ради отримали секретар Ригівської сільської ради Світлана Чесак та депутат Лохвицької районної ради, директор приватного підприємства «ПФ Ніка-М» Віктор Мельник.

В Книгу відзники місцевого самоврядування Лохвицького району занесені та отримали відповідні посвідчення ветерани органів місцевого самоврядування - Тетяна Міщенко, секретар Бербеницької сільської ради з 1995 по 2015 рік, та Наталія Савенко, секретар Сенчанської сільської ради з 1998 по 2016 рік.

Почесними грамотами районної ради були нагороджені Євген Севастьянов, депутат Лохвицької районної ради; Сергій Максютенко, сільський голова Луценківської сільської ради; Оксана Єресько, секретар Пісківської сільської ради; Петро Цись, депутат сільської ради, завідуючий Луценківською дільничною лікарнею ветеринарної медицини; Володимир Глупак, депутат Вирішальненської сільської ради;  Василь Михайловський, депутат Яхниківської сільської ради, оператор з видобування нафти та газу НГВУ «Полтаванафтогаз»; Антоніна Діхнич, член виконавчого комітету Гирявоісковецької сільської ради, головний бухгалтер сільської ради; Валентина Туєва, член виконавчого комітету Харківецької сільської ради, головний бухгалтер сільської ради.

Майстри пісні і танцю подарували присутнім чудову концертну програму.

                 



« повернутися до списку новин